Rally 2019

Welkom op onze website van Kids Rally Brabant!

Met trots presenteren wij u de volgende editie van de Kids Rally Brabant, namelijk de vierde! Deze zal worden verreden op zondag 14 april 2019. De Kids Rally Brabant is een initiatief ontstaan uit een idee van enkele fanatieke rallyrijders op zoek naar het combineren van hun hobby met het besteden van tijd met hun kinderen.

Zoals we elk jaar zeggen: het is eigenlijk heel simpel: voor de ouders wordt er altijd iets georganiseerd, maar niet voor de kinderen! Daarom organiseren wij de Kids Rally Brabant. Bekijk hieronder de teaser!

Dus starten we vroeg in de ochtend op 14 april de 4e editie van de Kids Rally Brabant. De start zal zoals vanouds het geval is, ergens rond Den Bosch plaatsvinden. De finishlocatie houden we nog even geheim!

De Kids Rally Brabant is een leuk programma voor het hele gezin. Als de ouders met hun zoon of dochter de rally volbrengen, hopen we op een gezellige finish in het bijzijn van alle overige familieleden en vrienden. Wederom zullen we rijden voor een goed doel!

Zo maakt de hele familie een geweldige dag mee, want vanaf de start tot de finish zijn leuke activiteiten georganiseerd. Dus ook langs de route!

Zoals gezegd, tijdens de Kids Rally Brabant rijden we voor het goede doel. Dit doel wordt op een later moment gepresenteerd. Als onderdeel van de fundraising zal de dag worden afgesloten met een loterij met leuke prijzen, welke beschikbaar worden gesteld door de sponsoren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u deelnemen? Stuur dan alvast een mail naar info@kidsrallybrabant.nl. U ontvangt vervolgens begin van 2019 een code waarmee u zich kunt aan melden via www.kidsrallybrabant.nl (als deelnemer of als sponsor)! Wellicht interessant om te weten, Stichting Kids Rally Brabant heeft de ANBI status.

Graag tot zondag 14 april!

Met vriendelijke groet,
Stichting Kids Rally Brabant

Daan Reekers
Edward Hendrickx
Valentijn de Jong
Suzanne Reekers

2017:

De foto’s van 2017 staan online; bekijk ze hier.

De uitslagen van de editie 2017: download hier de uitslag van de TOUR en SPORT klasse.

2016:

Onze huisfotograaf Marcel Willems heeft een film gemaakt in 216. Bekijk hier deze sfeerimpressie.