Rally 2020

Welkom op onze website van Kids Rally Brabant!

Met trots presenteren wij u de volgende, namelijk de LUSTRUM editie van de Kids Rally Brabant! Deze zal worden verreden op zondag 28 juni 2020. Helaas hebben we deze vanwege het corona virus moeten verplaatsen (oude datum 29 maart).

De Kids Rally Brabant is een initiatief ontstaan uit een idee van enkele fanatieke rallyrijders op zoek naar het combineren van hun hobby met het besteden van tijd met hun kinderen.

Zoals we elk jaar zeggen: het is eigenlijk heel simpel: voor de ouders wordt er altijd iets georganiseerd, maar niet voor de kinderen! Daarom organiseren wij de Kids Rally Brabant. Bekijk hieronder de teaser!

Dus starten we vroeg in de ochtend op 28 juni de LUSTRUM editie van de Kids Rally Brabant. De start zal zoals vanouds het geval is, ergens rond Den Bosch plaatsvinden. De finish locatie houden we voorlopig nog geheim!

De Kids Rally Brabant is een leuk programma voor het hele gezin. Als de ouders met hun zoon of dochter de rally volbrengen, hopen we op een gezellige finish in het bijzijn van alle overige familieleden en vrienden. Wederom zullen we rijden voor een goed doel!

Zo maakt de hele familie een geweldige dag mee, want vanaf de start tot de finish zijn leuke activiteiten georganiseerd. Dus ook langs de route!

Zoals gezegd, tijdens de Kids Rally Brabant rijden we voor het goede doel. Dit doel wordt op een later moment gepresenteerd. Als onderdeel van de fundraising zal de dag worden afgesloten met een loterij met leuke prijzen, welke beschikbaar worden gesteld door de sponsoren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u deelnemen? Stuur dan alvast een mail naar info@kidsrallybrabant.nl. Binnenkort kunt u zich kunt aan melden via www.kidsrallybrabant.nl (als deelnemer of als sponsor)! Wellicht interessant om te weten, Stichting Kids Rally Brabant heeft de ANBI status.

Graag tot snel! Met vriendelijke rally groet,
Stichting Kids Rally Brabant

Daan Reekers
Edward Hendrickx
Valentijn de Jong
Suzanne Reekers

2019:

De foto’s zijn te zien onder de kop Rally 2020 in de desbetreffende mapjes.

2018:

De foto’s zijn te zien onder de kop Rally 2020 in de desbetreffende mapjes.

2017:

De foto’s van 2017 staan online; bekijk ze hier.

De uitslagen van de editie 2017: download hier de uitslag van de TOUR en SPORT klasse.

2016:

Onze huisfotograaf Marcel Willems heeft een film gemaakt in 216. Bekijk hier deze sfeerimpressie.