Over ons

Voor vragen over de Kids Rally Brabant kunt u contact opnemen met de organisatie:

Bij voorkeur per email: info@kidsrallybrabant.nl

Suzanne Reekers: 06 2059 9020
Eye for Events

KVK: 64739252
BTW: 8558.10.312

Onze doelstelling:
De stichting Kidsrally Brabant stelt zich als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te bepalen goed doel in Nederland. Om dit doel te verwezenlijken organiseert de stichting jaarlijks een rallyevenement, speciaal gericht op ouders en hun kinderen. De eerste jaren is gekozen het opgehaalde geld te doneren aan Villa Pardoes, een organisatie die ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke vakantieweek bezorgd. Fondsen worden geworven door het innen van inschrijfgelden, het benaderen van sponsoren en door loten voor een loterij te verkopen. Uiteraard zijn reguliere donaties ook altijd welkom. Zie voor meer informatie over die onderwerp ons beleidsplan. (Beleidsplan 2017)

Ons bestuur:
Daan Reekers, voorzitter
Edward Hendrickx, penningmeester
George Banken, secretaris

Ons beloningsbeleid:
de bestuurders van de stichting ontvangen géén beloning voor hun werkzaamheden. Onkosten gemaakt in het kader van het uitoefenen van de bestuursfunctie worden vergoed, mits deze niet bovenmatig zijn. De stichting heeft geen personeel in dienst.

Onze activiteiten:
In 2016 heeft de stichting voor het eerst een activiteit georganiseerd. Deze rally was een groot succes! Met ruim 40 deelnemende equipes heeft de stichting een schitterende dag gehad, en een mooi bedrag weten op te halen voor het goede doel, Villa Pardoes. Voor een sfeerimpressie, verwijzen wij u graag naar de promotiefilm op onze homepage.

Onze financiën:
Zie voor een overzicht van onze financiën ons financiële jaaroverzicht.

2018 – Jaarrekening

2017 – Jaarrekening