Over ons

Voor vragen over de Kids Rally Brabant kunt u contact opnemen met de organisatie:

Bij voorkeur per email: info@kidsrallybrabant.nl

Suzanne Reekers: 06 2059 9020
Eye for Events

KVK: 64739252
BTW: 8558.10.312

Onze doelstelling:
De stichting Kidsrally Brabant stelt zich als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te bepalen goed doel in Nederland. Om dit doel te verwezenlijken organiseert de stichting jaarlijks een rallyevenement, speciaal gericht op ouders en hun kinderen. De eerste jaren is gekozen het opgehaalde geld te doneren aan Villa Pardoes, een organisatie die ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke vakantieweek bezorgd. Fondsen worden geworven door het innen van inschrijfgelden, het benaderen van sponsoren en door loten voor een loterij te verkopen. Uiteraard zijn reguliere donaties ook altijd welkom. Zie voor meer informatie over die onderwerp ons beleidsplan. (Beleidsplan 2017)

Ons bestuur:
Daan Reekers, voorzitter
Edward Hendrickx, penningmeester
George Banken, secretaris

Ons beloningsbeleid:
de bestuurders van de stichting ontvangen géén beloning voor hun werkzaamheden. Onkosten gemaakt in het kader van het uitoefenen van de bestuursfunctie worden vergoed, mits deze niet bovenmatig zijn. De stichting heeft geen personeel in dienst.

Onze activiteiten:
In 2016 heeft de stichting voor het eerst een activiteit georganiseerd. Deze rally was een groot succes! Met ruim 40 deelnemende equipes heeft de stichting een schitterende dag gehad, en een mooi bedrag weten op te halen voor het goede doel, Villa Pardoes. Door de aankomst te mogen laten plaatsvinden bij Villa Pardoes, heeft iedereen rond kunnen kijken op deze bijzondere locatie waarvoor we deze dag gereden hebben.

In 2017 hebben we maar liefst 68 equipes mogen ontvangen. Ook tijdens deze editie hebben we gereden voor Villa Pardoes, door ons plezierige contact met ambassadeur Olaf Jongerius. De aankomst van deze rally was Aquabest, waar de kids heerlijk hebben kunnen waterskien met het prachtige warme weer op deze dag.

Drie keer is scheepsrecht. Wederom reden we de derde editie van de kidsrally in 2018 ook voor Villa Pardoes, waarbij we via de locatie van Villa Pardoes zijn geeindigd bij Golfpark de Efteling. Tijdens deze editie reden er 56 equipes mee.

In 2019 hebben we weer een prachtige rally georganiseerd, waarbij we gekozen hebben om andere goede doelen te sponsoren. een hiervan is Senna Rodijk, waarvoor we ook de aankomst hebben kunnen organiseren bij Kartcircuit Berghem. Senna heeft hier, als snelste meisje in haar klasse op het NK, onze kids de tips & tricks geleerd tijdens een geweldige kart clinic.

In 2020 op naar de 5e editie!!

Voor een sfeerimpressies, verwijzen wij u graag naar de promotiefilm op onze homepage en de desbetreffende fotoboeken.

Onze financiën:
Zie voor een overzicht van onze financiën ons financiële jaaroverzicht.

2019 – Jaarrekening

2018 – Jaarrekening

2017 – Jaarrekening

2016- Jaarrekening